Αποτελέσματα διοργάνωσης FFC 30 και πανελληνίου πρωταθλήματος 2017

 

Στην πόλη Λιντς της Αυστρίας ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση FFC 30. Ο Μελέτης Κακουμπάβας  γνωστός και ως Nightmare έγινε πραγματικός εφιάλτης για τον αντίπαλο του αφού από τον πρώτο γύρο ξεκαθάρισε ποιος είναι ο κυρίαρχος  πάνω στο ρινγκ.

Ο Μελέτης πίεσε με πολύ δυνατά χτυπήματα τόσο με τα χέρια όσο και με τα πόδια και ανάγκασε τον Bazanov Giorgi στην αρχή του τρίτου γύρου να εγκαταλείψει το παιχνίδι.

Ο Δημήτρης  Χιώτης δέχτηκε να παίξει ένα παιχνίδι με ένα σκληρό αντίπαλο γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να χάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα 14 κιλά. Στον πρώτο γύρο  ο Δημήτρης έκανε μια πολύ δυνατή εμφάνιση αλλά στον δεύτερο γύρο οι δυνάμεις του τον πρόδωσαν. Και τα δυο παιδιά έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό. Στην γωνία τους οι δυο αθλητές είχαν τον head coach του Kritikos Camp Νίκο Κρητικό.

Με οχτώ συμμετοχές η αγωνιστική ομάδα του Kritikos Camp δήλωσε το παρόν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών της  ΠΟΚ.

Ενα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδια για τις διακρίσεις τους. Αξίζει να δώσουμε πολλά μπράβο και στους ακόμα πιο μικρούς αθλητές (κάτω των 10 ετών) που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κέρδισαν. Στην γωνία τους οι αθλητές είχαν τους προπονητές Παναγιώτη Πολίτη, Μάριο Σκαφιδάκη, Άσπα Βόμβα.

Το προπονητικό team συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους. Συνεχίζουμε δυνατά τις προπονήσεις με μοναδικό στόχο να ανέβουμε ακόμα ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά.